CornelisJan Flowers: dag in dag uit garant voor een absoluut kwaliteitsproduct!

CornelisJan Flowers teelt al meer dan 25 jaar een selectief aantal zeer sterke chrysantenrassen, waaronder de klassieke Anastasia pluischrysant. De Anastasia (beschikbaar in o.a. de kleuren wit, sunny en green) is een van de bekendste en beroemdste rassen van veredelaar Deliflor.
CornelisJan Flowers beschikt over een uiterst moderne kwekerij waarvan de totale bedrijfsoppervlakte circa 65.000 m2 bedraagt. Met een team van 20 enthousiaste medewerkers wordt dag in dag uit een kwalitatief hoogstaand product geleverd aan de diverse veilingen. Maar ook directe verkoop aan de groothandel behoort tot de mogelijkheden.

Andere soorten die verbouwd worden zijn de Euro en de Euro Sunny (zie onze soortenpagina).
CornelisJan Flowers heeft een eigen transportdienst. Hierdoor kunnen de chrysanten snel naar de plaats van bestemming worden gebracht.

Is uw interesse voor een van onze chrysantenrassen gewekt (misschien na het bekijken van nevenstaande film)? Laat het ons weten! Onze afdeling verkoop is zeer klantgericht en probeert u zoveel mogelijk tegemoet te komen in uw specifieke wensen. Neem gerust vrijblijvend telefonisch contact op (06-54 38 63 95) of e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .